Catering

Vår och sommarbuffé

 

Levereras under perioden 1 april – 30 Juni. Vår och sommarbuffén är en kompletta måltider och till grundbuffén väljer du själv vilka tillägg du vill komplettera med.

Det minsta antal är 15 portioner av en och samma rätt.

Catering vår och sommar meny

Vår och sommarbuffé

345kr

ex moms. 308kr

Kallskuren ugnsbakad kycklingfilé med salvia 

Varmrökt lax toppad med citron och örtsalt och pepparrots crème

Grönsallad med dijon vinägrett

Örtslungad potatis

Bulgursallad med vaxbönor majs och gröna ärtor 

Ädelost med marmelad

Färskost med dill och citron

Hembakad focaccia och knäckebröd

Grundbuffé

220kr

ex moms. 197kr

Västerbottensost paj

Marinerade kikärtssallad

Grönsallad 

Dijon vinägrett

Rödbetor med getost och pumpafrön 

Focaccia

Knäckebröd

Örtsmör

Ljummen potatissallad

Hummus toppad med granatäpplekärnor

Vegansk grundbuffé

220kr

ex moms. 197kr

Kikärter sallad med paprika och lök

Couscous med rostade morötter och zucchini

Rödbetor med rökt tofu och pumpafrön 

Grönsallad 

Dijonvinägrett

Ljummen potatissallad med sommar lök 

Focaccia

Knäckebröd

Vegansk smör

Hummus toppad med granatäpplekärnor 

Tillägg

69kr

ex moms. 62kr

Chili och lime marinerade kycklingben

Rosmarinbakad nötrulle

Pestobakad kycklingfilé

Kikärtsbiffar smaksatta med persilja och vitlök

Sotad blomkål med balsamicosirap och hasselnötter (vegansk)

Ört ugnsbakad portabello (vegansk)

Varmrökt lax med citron och örtsalt    75kr(67kr)     

 

Efterrätt

69kr

ex moms. 62kr

Pannacotta med färska bär 

Veganskt alternativ finns