Catering

p

Bokningsvillkor

Beställning

Komplett bokning med antal och specifikation av eventuell specialkost måste vara oss tillhanda minst 7 arbetsdagar innan leverans av catering eller minnesstund hos oss. Självklart ju tidigare vi får in bokningen desto större chans att vi kan bemöta era önskemål. Även om ni känner att ni är sent ute så tveka ändå inte att kontakta oss, vi kan kanske kan lösa det ändå.

Minsta antalet för catering eller minnesstund hos oss är 15 på vardagar och 25 på helgerna. Om ni är färre i antalet så kolla gärna med oss så kanske vi kan vara behjälpliga ändå.

Avbokning

Vid avbokning eller minskning av antalet av cateringen så debiterar vi 

0–7 dagar innan 100%

8–14 dagar innan 50%  

Mer än 14 dagar innan kostnadsfri   

Offert
Offerten gäller endast för angivet datum och uppgivet antal gäster. Offerten är giltig i 14 dagar om inte annat överenskommits. 

Betalning

Betalningen sker till den privata caterings kunderna med Swish vid leverans alternativt i förväg på Hus 5 med kort. För företagskunderna så finns det även fakturering möjligheter men detta behöver vara överenskommet och klart i förväg. I god tid innan leverans får ni våra faktureringsvillkor och vi vill samtidigt motta de uppgifter vi behöver för att ställa fakturan till er. Ni kan själva hämta maten på Hus5 eller så kör vi det gärna till er. Alla körningar inom Umeå tätort 300 kr/körning. Utanför tätort enligt överenskommelse.